ΓΟΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε.Ε.

Δραστηριότητα εμπόριο,εφαρμογή
Κάλυψη πανελλαδική
Διεύθυνση   ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ 11, ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Τηλεπικοινωνία  210 6543181
Fax  210 6543184
E-mail  info@goneos.gr
Website  http://www.thoro.gr

Από το 1912 και με περίπου 100 χρόνια τεχνογνωσίας στη στεγανοποίηση και την επισκευή σκυροδέματος, τα υλικά της THORO είναι αξεπέραστα στη σωστή επίλυση των τεχνικών προβλημάτων.
Είναι παγκοσμίως εγκεκριμένα από διεθνή ινστιτούτα, ενώ οι μονάδες παραγωγής της THORO στο Βέλγιο είναι πιστοποιημένες με ΕΝ ISO 9001 και ΕΝ ISO 14001, όπως πιστοποιημένη με EN ISO 9001 είναι και η εταιρία ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΟΝΕΟΣ ΑΕΕ που τα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα από το 1978.
Η εταιρία Σ.ΓΟΝΕΟΣ ΑΕΕ ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Στρατή Γονέο (απόφοιτο Πολυτεχνείου Μονάχου) ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί συστηματικά και πάνω σε επιστημονική βάση, με νέα συστήματα μονώσεων και γενικά με την προστασία των κτιρίων.
Γι?αυτό το λόγο η εταιρία Σ.ΓΟΝΕΟΣ ΑΕΕ συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μονωτικών υλικών του εξωτερικού και έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την αντιπροσωπεία της THORO, καθώς και τις στεγανοποιητικές μεμβράνες PVC.
Γνώρισε στην Ελλάδα τη στεγανοποίηση με τσιμεντοειδή υλικά, με εφαρμογές σε υπόγειες κατασκευές με αρνητικές πιέσεις και εισήγαγε για πρώτη φορά την στεγανοποίηση κτιρίων χωρίς την χρήση ασφαλτικών.

Από το 2000 Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Σ.ΓΟΝΕΟΣ ΑΕΕ ανέλαβε η κ.Τατιάνα Γονέου, η οποία συνεχίζει επάξια και επεκτείνει τις δραστηριότητες της εταιρίας σε νέους τεχνικούς τομείς και εφαρμογές.
Η γκάμα των υλικών THORO καλύπτει τους τομείς : στεγανοποίησης, και επισκευής & προστασίας σκυροδέματος.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Γκάμα των Thoroseal προσφέρει λύσεις στεγανοποίησης για τις περισσότερες κατασκευές κάτω ή πάνω από το νερό, σε θετικές ή αρνητικές πιέσεις.
Τα υλικά THORO χρησιμοποιούνται για να στεγανοποιηθούν υπόγεια, δεξαμενές, ταράτσες, κανάλια και πολλά περισσότερα.
Ελαστομερής επιστρώσεις χρησιμοποιούνται εκεί όπου υπάρχουν δυναμικές μετακινήσεις οι οποίες δημιουργούν προβλήματα στεγανοποίησης. Μικρές ή μεγάλες διαρροές νερού, μπορούν εύκολα, γρήγορα & μόνιμα να σφραγισθούν με Waterplug.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ
Η THORO προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα επισκευαστικών τσιμέντων για ανθεκτικές επισκευές, κατεστραμμένου ή ενανθρακωμένου σκυροδέματος, δομικές ή μη επισκευές, κάθετες ή οριζόντιες, κονιάματα ταχείας πήξεως ή αργής, πολυμερισμένα ή τσιμεντοειδή, υλικά που εφαρμόζονται με το χέρι ή με μηχάνημα, η THORO έχει το σωστό υλικό.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ & ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ
Η γκάμα των THORO στα υλικά προστασίας, προσφέρει την καλύτερη προστασία στην κατασκευές. Για να προστατευτούν οι κατασκευές από την εισροή του νερού, από τις επιπτώσεις της ενανθράκωσης, από τον παγετό και το ψύχος κ.λ.π ή απλά για να ομορφύνουν οι κατασκευές, η THORΟ έχει τη λύση.

Από τσιμεντοειδής βαφές όπως το QUICKSEAL, έως ελαστικά τσιμέντα όπως το THOROSEAL FX100 και υδροαποθητικά όπως το ENVIROSEAL, υπάρχει το σωστό υλικό για όλα τα τεχνικά προβλήματα.

Fallingwater

Η βίλα Kaufmann από πολλούς θεωρείται ως το αριστούργημα του μεγάλου αμερικανού αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright και απετέλεσε σημείο αναφοράς για την avant garde αρχιτεκτονική στη δεκαετία του 1930. Είναι μια βίλα κυριολεξία χτισμένη πάνω σ' ένα καταρράκτη μέσα σε πυκνό δάσος που σήμερα την επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες για να την θαυμάσουν.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι οι επισκέπτες είναι ότι η στεγανοποίηση έγινε εφικτή λόγω της αποτελεσματικότητας του THOROSEAL.

 

Σχετικά προϊόντα

Στεγανοποιητικό επίχρισμα με βάση το τσιμέντο για μπετόν και τοιχοποιίες.
Το Acryl 60 είναι ένα υγρό μείγμα πολυμερισμένων ακρυλικών και συγκολλητικών ουσιών, κατάλληλο για τσιμεντοκονίες, σοβάδες, σκυρόδεμα και οποιοδήποτε άλλο κονίαμα τσιμέντου.
Στεγανοποιητικό τσιμεντοειδές επίχρισμα εξωτερικών επιφανειών υπογείων. Βασική στρώση για τσιμεντοκονίες.
Ενα διαφανές υδροαποθητικό υγρό για την προστασία επιφανειών εμφανών τούβλων και τοιχοποιίας με βάση το Σιλένιο.
Διαφανές υδροαποθητικό μείγμα σιλικόνης για μάρμαρα.
Περιγραφή THOROGRIP : μείγμα τσιμέντων Portland, επιλεγμένης εξαιρετικά λεπτόκοκκης χαλαζιακής άμμου και πρόσμικτων. Αναμειγνύεται με νερό για να δημιουργηθεί ένας πολτός που πήζει γρήγορα ο οποίος όταν στεγνώσει έχει γκρί χρώμα τσιμέντου.
Στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο
Υδροδιογκούμενη μαστίχη με βάση την πολυουρεθάνη για τη σφράγιση κατασκευαστικών αρμών έναντι εισροής νερού.
Υδροδιογκούμενη ταινία για στεγανοποίηση κατασκευαστικών αρμών.
Ελαφρύ κονίαμα ενός συστατικού για δομικές επισκευές.
Το Thoroseal PM είναι μείγμα Portland τσιμέντων, χαλαζιακής άμμου με επιλεγμένη κοκομετρική σύνθεση και πρόσμικτων.
ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΡΜΩΝ Ενα ελαστικό μείγμα με βάση το τσιμέντο για σφράγιση αρμών διαστολής και ριγματώσεων του μπετόν ή της τοιχοποιίας.
Ταχύπηκτο κονίαμα για στεγανοποίηση έντονων διαρροών νερού σε κατασκευές από μπετόν και τοιχοποιία
Το THORO MACROMIX είναι ένα μίγμα υδραυλικών συνδετικών υλικών, ελαφροβαρών αδρανών, συστατικών τροποποίησης και ινών. Όταν αναμιγνύεται με νερό, δημιουργεί ένα μακροπορώδες επίχρισμα.
Το στεγανοποιητικό υλικό με τον απεριόριστο χρόνο ζωής
TOP