Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ALFA ALFA ENERGY (Esha)

 

Ένα όραμα συνοδεύει την ESHA από την δημιουργία της: Να προσφέρει στον Άνθρωπο ένα κόσμο απόλυτα προστατευμένο από το νερό, έτσι ώστε να του εξασφαλίζει όλο και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Με επίκεντρο των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, εδώ και 42 χρόνια εξελίσσεται, πρωτοπορεί και μεγαλουργεί, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Alfa Alfa Energy ΑΒΕΕ (εμπορικό σήμα Esha) παράγει και εμπορεύεται ασφαλτικά και χημικά προϊόντα για τη μόνωση (υγρομόνωση-θερμομόνωση) και την οδοποιία στην Ελλάδα και το Διεθνή χώρο. Αντιπροσωπεύει επίσης εξειδικευμένα δομικά προϊόντα επωνύμων αλλοδαπών οίκων.

 

Αναγνωρισμένη αξία...

Πρωτοπόρος από την ίδρυσή της το 1962 στον Ασπρόπυργο Αττικής, η εταιρία συνεισέφερε σημαντικά, για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, στην εξέλιξη της στεγανοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων οδοποιίας. Τα προϊόντα Esha, που επί τόσες δεκαετίες ικανοποίησαν τον μελετητή, τον κατασκευαστή, το χρήστη, και τον επενδυτή των έργων υποδομής, είναι πλέον συνυφασμένα με την έννοια της αξιοπιστίας, της υψηλής προστιθέμενης αξίας και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής.

Η Esha έχει αποδείξει αποδείξει ότι η διαχρονική της επιτυχία δεν ήταν τυχαία, καθώς υπήρξε πρωτοπόρος στη σύλληψη και εφαρμογή εξελιγμένων υλικών και μεθόδων στον τεχνικό κόσμο.

Δίκτυο πωλήσεων...

Η εταιρία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων στην Ελληνική αγορά, μέσω του οποίου διανέμει το σύνολο των προϊόντων της. Στη Βουλγαρία έχει ιδρύσει τη θυγατρική εταιρία Esha Bulgaria, με έδρα τη Σόφια, η οποία εμπορεύεται μονωτικά και άλλα δομικά υλικά στη Βουλγαρική αγορά. Εκτός της Βουλγαρίας τα προϊόντα Esha εξάγονται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

 

Η Esha είναι παραγωγός ασφαλτικών και χημικών μονωτικών προϊόντων με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου υπάρχουν και γραφεία και αποθηκευτικοί χώροι.

Εγκαταστάσεις αποθήκευσης γραφείων στη Θεσσαλονίκη: Ηπείρου 18, 57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310-783725, Fax. 2310-783326

Η κάλυψή μας στο εμπορικό κομμάτι είναι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ.

EshaVent - Εξαεριστική και Στεγανωτική Μεμβράνη: 2 σε 1!

Η μεμβράνη ESHAVENT είναι αυτοκόλλητη εξαεριστική και συγχρόνως στεγανωτική ασφαλτική μεμβράνη.

EshaGum Antiroot (APP -10 °C) - Αντιριζική Στεγανωτική Ασφαλτική Μεμβράνη

Η μεμβράνη EshaGum Antiroot B2 αποτελεί μέρος του συστήματος φυτεμένων δωμάτων της Esha, με όνομα EshaOxygen. Είναι πλαστομερής (APP) ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη για αντιριζική προστασία.

EshaPer-Al - Εξαεριστική Μεμβράνη με Επικάλυψη Αλουμινίου

Η μεμβράνη ESHAPER-AL είναι εξαεριστική ασφαλτική μεμβράνη για ασφαλτικά στεγανωτικά συστήματα.

EshaDuro (APP 0°C) - Πλαστομερής ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη

Για να εξασφαλιστεί αξιόπιστη στεγάνωση σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες, η λύση είναι η πλαστομερής ασφαλτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο) EshaDuro.

Esha Universal - Στεγανωτική Μεμβράνη Πολυολεφίνης-Ασφάλτου

Η μεμβράνη EshaUniversal είναι το νέο πρότυπο στη στεγάνωση, όσον αφορά στην ποιότητα, την ευκολία και τις δυνατότητες εφαρμογής, καθώς και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Austroplan FVK 15 - Θερμοπλαστική Μεμβράνη Πολυολεφίνης (FPO AGRU)

H Austroplan FVK 15 είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη πολυολεφίνης (FPO) της AGRU, που αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική αγορά από την Esha.

Austroplan FH - Θερμοπλαστική Μεμβράνη Πολυολεφίνης (FPO AGRU)

H Austroplan FH είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη πολυολεφίνης (FPO) της AGRU, η οποία αντιπροσωπεύεται από την Esha στην Ελληνική αγορά.

Danopol HS 1.5 - Θερμοπλαστική Στεγανωτική Μεμβράνη PVC (Danosa)

Η μεμβράνη Danopol HS 1.5 είναι θερμοπλαστική στεγανωτική μεμβράνη PVC της Danosa, με οπλισμό πολυεστερικό πλέγμα, με αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, και πάχος 1.5 mm.

AUSTROPLAN_PV

Φωτοβολταϊκές πολυμερείς μεμβράνες Πολυολεφίνης (FPO) - Agru Υγρομόνωση και Παραγωγή ενέργειας σε 1 προϊόν!

Marsipus XPS (RF) Δωμάτων

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Δωμάτων

Marsipus XPS (WL) Τοιχοποιίας

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Τοιχοποιίας

Marsipus XPS (FL) Δαπέδων

Θερμομονωτικές Πλάκες Εξηλασμένης Πολυστερίνης Δαπέδων

EshaOxygen - Πράσινη στέγη - Φυτεμένο δώμα

To σύστημα EshaOxygen περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της διαστρωμάτωσης ενός φυτεμένου δώματος, από τη στρώση μόνωσης (θερμο-υγρομόνωση) μέχρι και το υπόστρωμα φύτευσης.