Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

BITULINE INDUSTRIES S.A.

Η ΜΠΙΤΟΥΛΑΪΝ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί μία σημαντική Ευρωπαϊκή παραγωγική και εξαγωγική βιομηχανία στον κλάδο της. Παράγει υψηλής ποιότητας ασφαλτικές μεμβράνες (APP πλαστομερείς, SBS ελαστομερείς και οξειδωμένης ασφάλτου) καθώς και άλλα ασφαλτικά στεγανωτικά προϊόντα όπως γαλακτώματα, διαλύματα, οξειδωμένη άσφαλτο και σφραγιστικά. Επίσης προσφέρει μία σειρά από άλλα υγρομονωτικά υλικά όπως πλαστικές μεμβράνες PVC, γεωυφάσματα, αποστραγγιστικές μεμβράνες HDPE, αλουμινόχρωμα και εξαρτήματα για όλες τις υγρομονωτικές εφαρμογές οικοδομικών και τεχνικών έργων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στο κλάδο της και σχεδιάστηκαν για να εξυπηρετήσουν όλες τις παρούσες ανάγκες και τις μελλοντικές επεκτάσεις της. Βρίσκονται στο Βαθύ Αυλίδας σε ιδιωτική έκταση 24.000μ2 με την πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, την αποθήκη εισερχομένων πρώτων υλών και εξερχομένων ετοίμων προϊόντων, το τμήμα συντήρησης και το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας που υποστηρίζεται από ένα υψηλής τεχνολογίας αναλυτικό εργαστήριο, όπως επίσης και τα γραφεία διοίκησης.

Με συνολική στεγασμένη επιφάνεια 6.500μ2, όλες οι δραστηριότητες είναι συγκεντρωμένες στον ίδιο χώρο για την διασφάλιση υψηλής ποιότητας και εξυπηρέτησης. Η εταιρεία εφαρμόζει από το 1991 σύστημα ποιοτικής διασφάλισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και είναι πιστο-ποιημένη από τον διεθνή οργανισμό BVQI. Η ΜΠΙΤΟΥΛΑΪΝ ΑΒΕΕ έχει επίσης αποκτήσει για τα προϊόντα της πιστοποιητικά σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και είναι ενεργό μέλος του διεθνούς οργανισμού BITUMEN WATERPROOFING ASSOCIATION (BWA). Ένα μεγάλο τμήμα της παραγωγής της εξάγεται σε χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Μεσογείου, ΝΑ Ασίας, καθώς και της Αφρικής.

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα μας

H BITULINE INDUSTRIES δραστηριοποιείται στον χώρο παραγωγής ασφαλτικών μεμβρανών. Η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει μεμβράνες APP και SBS, μεμβράνες Οξειδωμένης Ασφάλτου, καθώς και ειδικές ασφαλτικές μεμβράνες για τη στεγάνωση κεραμοσκεπών και κήπων.

EXTRACOAT

Το EXTRACOAT είναι ασφαλτικό υδατοδιαλυτό γαλάκτωμα καφέ χρώματος σε μορφή πολτού. Παρασκευάζεται από εκλεκτής ποιότητας άσφαλτο σε συνδιασμό με ειδικά πρόσθετα.

EXTRALAC PRIMER

Το EXTRALAC PRIMER είναι ασφαλτικό βερνίκι με βάση ειδική άσφαλτο και διαλύτες.

MASTICGUM

Το MasticGum είναι aσφαλτική μαστίχη ενός συστατικού. Παρασκευάζεται από άσφαλτο σε συνδιασμό με ελαστομερή πολυμερή, ίνες, ειδικά πρόσθετα και πληρωτικά υλικά.

Μεταλλικά Κεραμίδια METRO

Μεταλλικά Κεραμίδια METRO μεμεγάλη ποικιλία γιά κλίση από 10° και πάνω, ηχομονωτικό, εγγύηση 30 χρόνων