ΜΟΝΩΔOΜΙΚΗ - ΜΥΛΩΝΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Δραστηριότητα παραγωγή,εμπόριο,εφαρμογή
Κάλυψη πανελλαδική
Διεύθυνση   Λ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 97-99, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΘΗΝΑ
Τηλεπικοινωνία  210 2135564
Fax  210 2137903
E-mail  info@monodomiki.gr
Website  http://www.monodomiki.gr

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των μονώσεων από το 1997 με μεγάλη εμπειρία και πλήθος ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Ειδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών όπως θερμομόνωση, ρύσεις με αφρομπετόν, στεγανοποίηση (με ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες P.V.C.) βιομηχανικά δάπεδα, ταρατσόπλακες, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, φυτεμένων δωμάτων κ.α.

Επίσης στο πλαίσιο αυξημένων απαιτήσεων και εξελιγμένων συστημάτων για λύσεις αειφόρου δόμησης και βιοκλιματικού σχεδιασμού ειδικευόμαστε και στις μονώσεις με θερμομονωτικά ελαφροσκυροδέματα με βάση την διογκωμένη πολυστερίνη EPS σειρά POLITERM - POLIPLUS. Επιπροσθέτως παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις των τεχνολογιών και αποδόσεων των μονωτικών και δομικών υλικών σας παρέχουμε λύσεις για άρτια και αποδοτική μόνωση με τη χρήση της νανοτεχνολογίας.

Εμπιστευτείτε μας τη μόνωση του σπιτιού σας για να αποφύγετε ατέλειες και επιδιορθώσεις που κοστίζουν χρήματα και χρόνο. Η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας θα είναι με την ανάληψη και εκτέλεση των εργασιών μόνωσης στην οικοδομή σας ή σε  κάποιο έργο σας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να σας δείξουμε κατασκευές μόνωσης που έχουν γίνει ή που γίνονται αυτή τη στιγμή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας μας.

Λειτουργούμε με γνώμονα το σεβασμό και την ειλικρίνια απέναντι στον πελάτη, αρχή που έχουμε εδραιώσει σε όλες τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

Σχετικά προϊόντα

Ειδικά επεξεργασμένοι κόκκοι παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης με ομοιόμορφη κοκκομετρική διαβάθμιση (Ø 3-6mm), τέλεια σφαιρικοί, ελεγχόμενης πυκνότητας, προ-αναμεμειγμένοι με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α.
Το Sika® 4a είναι ένα υγρό, έτοιμο προς χρήση πρόσμικτο κονιαμάτων.
TOP