Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

KNAUF INSULATION

Η Knauf Insulation διαθέτει πετροβάμβακα, το νέο φυσικό ορυκτοβάμβακα ECOSE Technology, πλάκες ξυλομάλλου Heraklith, τον παρθένο ορυκτοβάμβακα Supafil και διαπνέουσες μεμβράνες LDS με σκοπό την κάλυψη και την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς  για μια ευρύτατη ποικιλία εφαρμογών.

Η εταιρεία ανήκει στον οικογενειακό  όμιλο Knauf, έναν όμιλο με παράδοση στα σύγχρονα δομικά υλικά όπως γυψοσανίδες, κονιάματα, μονωτικά υλικά και υλικά ειδικών εφαρμογών. ΗKnauf Insulation με σημαντική εμπειρία στα μονωτικά υλικά έχει 30 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο με ποιοτικά προϊόντα για όλες τις εφαρμογές: σύστημα θερμομόνωσης και υγρομόνωσης σκεπών, θερμομονωτικά υλικά με ακουστικές ιδιότητες γιαδιαχωριστικά, τοιχοποιίες, πατωμάτων και δωμάτων, καθώς επίσης και πετροβάμβακα για εξωτερική θερμοπρόσοψη.

·Όμιλος Knauf

·Knauf Insulation

·Knauf Insulation στην Ελλάδα

 

 

 

 

NaturBoard POD EXTRA

Πλάκα πετροβάμβακα NaturBoard POD EXTRA. Παρέχει εξαιρετική προστασία από κυπογενείς θορύβους, θερμομόνωση και πυροπροστασία σε κατασκευές πατωμάτων και είναι ιδανικό για συστήματα πλωτών δαπέδων. Οι άκαυστες (κλάσης Α1) πλάκες πετροβάμβακα NaturBoard POD EXTRA είναι ιδιαίτερα σκληρές, με λ= 0,039 W/(mK) και συμπιεστότητα CP2.

Ξυλόμαλλο Heraklith- Tektalan HS / A2-037

Πλάκα Tektalan HS / A2-037 με συνδυασμό ξυλομάλλου εξωτερικά από τη μία ή και τις δύο πλευρές, με πυρήνα πετροβάμβακα για θερμομόνωση, πυροπροστασία (κατηγορίας Α2S1d0) και ηχομόνωση. Ειδικά από τη σκοπιά της ηχομόνωσης, ο συνδυασμός της ανοικτής δομής της επιφάνειας του ξυλομάλλου με τις ηχοαπορροφητικές ιδιότητες του πετροβάμβακα εξασφαλίζουν εξαιερετικά αποτελέσματα.

Πετροβάμβακας Smart Roof Thermal

Πλάκα πετροβάμβακα Smart Roof Thermal. Παρέχεται για χρήση θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και πυροπροστασίας και εφαρμογή με όλων των ειδών τα στεγανοποιητικά υλικά, για επισκέψιμα και μη επισκέψιμα δώματα. Οι άκαυστες (κλάσης Α1) πλάκες πετροβάμβακα Smart Roof Thermal, είναι ανθεκτικες σε υψηλές θερμοκρασίες, παρέχουν λ=0,036 W/(mK) και αντοχή στη συμπίεση 50 kPa.  

Πετροβάμβακας Smart Roof Top

Πλάκα πετροβάμβακα Smart Roof Top. Παρέχεται για χρήση θερμομόνωσης, ηχομόνωση και πυροπροστασίας και εφαρμογή με όλων των ειδών τα στεγανοποιητικά υλικά, για επισκέψιμα και μη επισκέψιμα δώματα. Οι άκαυστες (κλάσης Α1) πλάκες πετροβάμβακα Smart Roof Top, είναι ανθεκτικες σε υψηλές θερμοκρασίες, παρέχουν λ=0,038 W/(mK) και υψηλή αντοχή στη συμπίεση 70 kPa.