Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ

Η Εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 στη Χαλκίδα, έχοντας την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη μεγάλων κατασκευαστών, τεχνικών εταιρειών και ιδιωτών .

Η πορεία της στον κατασκευαστικό χώρο, την ενδυνάμωσε, με αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες και εγγυημένες υπηρεσίες σε μονώσεις, θερμογραφικούς ελέγχους, θερμομονωτικά ελαφροσκυροδέματα, θερμοπλαστικές μεμβράνες, μεμβράνες PVC & TPO, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, συστήματα ενεργειακής εξοικονόμησης, συστήματα ηχομόνωσης, βιοκλιματικά και οικολογικά συστήματα, συστήματα στεγανοποίησης, συστήματα νανοτεχνολογίας, γεμίσματα δαπέδων (THERBOBETO),υδρορροές και λούκια αλουμινίου, συστήματα στέγης φωτοβολταικά, πράσινες στέγες, βιομηχανικά και σταμπωτά δάπεδα, διακοσμητικοί σταμπωτοί τοίχοι, εποξειδικά και πολυουρεθανικά συστήματα δαπέδων.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη πλέον πιστοποιεί τις υπηρεσίες της με σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008. Πάντα ένα βήμα μπροστά η ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης ΕΛΟΤ 1801, σύστημα διαχείρισης της υγείας & της ασφάλειας στην εργασία, και ΕΝ ISO 14001:2004, σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει, σε συνδυασμό με τα αρίστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα με συνέπεια στον πελάτη.

 

Η ανακλαστική μονωτική επικάλυψη στέγης έχει αναπτυχθεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με καινοτόμο αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο. Είναι κατασκευασμένη με ειδικό εύκαμπτο θερμοπλαστικό πολυμερές και ειδικά πρόσθετα υλικά νανοτεχνολογίας που δίνουν στην επικάλυψη εξαιρετική πρόσφυση στη στέγη, αλλά και υψηλή σταθερότητα στην ηλιακή ακτινοβολία. Η ελαστικότητά της λόγω της καινοτόμας κατασκευής της  είναι μοναδική και μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά σε εξαιρετικά χαμηλές όσο και υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα τη μείωση θερμοκρασίας της στέγης έως και 50% και κατά συνέπεια η εσωτερική θερμοκρασία να μειώνεται έως και 25%.
Έτσι εφαρμόζοντας μόνωση στη στέγη μας έχουμε άμεσα αποσβέσιμο το κόστος της εφαρμογής της από την εξοικονόμηση ενέργειας και τους μειωμένους λογαριασμούς για ψύξη και θέρμανση του χώρου
Ο σχεδιασμός της μόνωσης στέγης, αποτελείται από ειδικές ανακλαστικές χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απόλυτη  προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή, το χιόνι και καθιστούν τη στέγη αυτοκαθαριζόμενη αλλά και απρόσβλητη από ρύπους και σκόνη.
Το σύστημα μόνωσης στέγης είναι κατάλληλο για εφαρμογή τόσο σε νέες στέγες όσο και σε υφιστάμενες κατασκευές.
 

Θερμομόνωση & στεγανοποίηση δώματος

Η σωστή και αποτελεσματική θερμομόνωση του δώματος είναι μία εργασία που στην Ανδρέου Α.Ε. τη γνωρίζουμε πολύ καλά.

Θερμομόνωση δαπέδων

Η ΑΝΔΡΕΟΥ α.ε. γνωρίζει, ότι η σύγχρονη κατασκευή, απαιτεί τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου, και για αυτό χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα θερμομονωτικά ελαφροσκυρόδεματα της σειράς THERBOBETO για το γέμισμα και ταυτόχρονα τη θερμομόνωση και ηχομόνωση των δαπέδων.

Θερμογραφήσεις κτιρίων

Η ΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην κτιριακή θερμογραφία (building thermography), για εξοικονόμηση ενέργειας (και για άλλες εφαρμογές). Η μέθοδος είναι εξαιρετικά συγκεκριμένη: Χρειαζόμαστε διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου (φυσική ή εξαναγκασμένη), τουλάχιστον 10 °C και όσο το δυνατόν πιο σταθερές συνθήκες μεταφοράς ροής θερμότητας.

THERBOBETO

Η ηχομόνωση έχει σκοπό να ελέγξει τη μετάδοση κάθε ανεπιθύμητου ήχου