Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βιομηχανικά Δάπεδα

Τα δάπεδα σε ένα βιομηχανικό κτίριο είναι εκείνα που δέχονται την μεγαλύτερη καταπόνηση (μηχανική ή και χημική) σε καθημερινή βάση.

Επιπρόσθετα, εκτός από τα φορτία της παραγωγικής ή εμπορικής δραστηριότητας, τα δάπεδα πρέπει να καλύπτουν και μια σειρά από λειτουργικές - απαιτήσεις όπως:

Αντιολισθηρότητα, εύκολη συντήρηση - ευκολία στον καθαρισμό, άκαυστα, να μην εμφανίζουν ρωγμές, αγωγιμότητα, αισθητική εμφάνιση και μεγάλος χρόνος ζωής

Τα βιομηχανικά δάπεδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

- Σε σκυρόδεμα, δάπεδα τσιμέντου

- Χυτή άσφαλτο

- Χαλυβδολαμαρίνα

- Δάπεδα MAGNESIA

Είναι κατάλληλα για δάπεδα εργοστασίων, ράμπες, αποθήκες όπου χρησιμοποιούνται φορτωτές που επιβαρύνουν ιδιαίτερα το δάπεδο, διαδρόμους μεταφοράς κάρβουνου.

Επίσης χρησιμοποιούνται σε ζυθοποιεία και εργοστάσια ποτών, όπου χημικές επιδράσεις της μπύρας, κρασιών ή άλλων ποτών έχουν καταστρέψει το δάπεδο, σε δάπεδα αρτοποιείων, σφαγεία, γκαράζ, διυλιστήρια, πρατήρια βενζίνης, όπου τα δάπεδα καταστρέφονται από την βενζίνη, το πετρέλαιο ή άλλες χημικές ουσίες.

Άλλος τομέας εφαρμογής είναι οι χώροι φόρτωσης φορτηγών αυτοκινήτων, καταστήματα διασκέδασης κ.α.

Τα βιομηχανικά δάπεδα διακρίνονται σε:

- Δάπεδα που κατασκευάζονται με λείανση και σκληρυντικά

- Δάπεδα με ρητίνες

Τα δάπεδα αυτά που έχουν κατασκευαστεί με βάση την πολυουρεθάνη εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είναι η ελαστικότητα κατά την εφαρμογή μεγάλης τάσης ή επιμήκυνσης

Τα βιομηχανικά δάπεδα παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα:

- Υψηλή αντοχή στην πίεση

- Προστασία του υποστρώματος από υγρασία, από ραδιενεργές ουσίες, και από χημικές ουσίες

- Υψηλή σταθερότητα στην έλξη και στην κάμψη

- Εξαιρετικά χαμηλή τριβή

- Εύκολη περιποίηση, επειδή τοποθετείται χωρίς αρμούς.

Σχετικά προϊόντα

TOP COAT EP photo

TOP COAT EP

Έγχρωμη εποξειδική βαφή, κατάλληλη ως τελική στρώση για προστασία βιομηχανικών δαπέδων σκυροδέματος και κάλυψη επιφανειών υψηλού πορώδους, όπως μωσαϊκά δάπεδα ή τσιμεντοκονιάματα εποξειδικών ρητινο-κονιαμάτων.

DUROFLOOR photo

DUROFLOOR

Αυτοεπιπεδούμενο, έγχρωμο εποξειδικό σύστημα 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Προσφέρει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Είναι ανθεκτικό στα οργανικά και ανόργανα οξέα, στα αλκάλια, σε πετρελαιοειδή, στα απόβλητα, στο νερό, στο θαλασσινό νερό και σε μεγάλο αριθμό διαλυτών. Χρησιμοποιείται ως χυτή αυτοεπιπεδούμενη επίστρωση σε δάπεδα τσιμεντοειδούς βάσης, με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Είναι κατάλληλο για βιομηχανικούς χώρους, βιοτεχνίες, αποθήκες, μεγάλα καταστήματα, ξενοδοχεία, γκαράζ, χώρους μεγάλης κυκλοφορίας, πρατήρια βενζίνης, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ.

DUROFLOOR-R photo

DUROFLOOR-R

Επαλειφόμενη εποξειδική επίστρωση 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Προσφέρει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στα οργανικά και ανόργα-να οξέα, στα αλκάλια, σε πετρελαιοειδή, σε ορι-σμένους διαλύτες, στα απόβλητα, στο νερό, στο θαλασσινό νερό και σε μεγάλο αριθμό διαλυτών. Χρησιμοποιείται ως επαλειφόμενη επίστρωση σε δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές ή χημικές αντοχές. Εφαρμόζεται πάνω σε τσιμεντοειδούς βάσης υποστρώματα, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, αμιαντοτσιμέντο καθώς και σε σιδηρές ή χαλύβδινες επιφάνειες.

Ζητήστε προσφορά από πιστοποιημένους μονωτές

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.