Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμετώπιση ανερχομένης υγρασίας

Η ανερχόμενη υγρασία δημιουργεί ανθυγιεινές συνθήκες, ακαλαισθησία και δημιουργία μυκήτων και μούχλας.

Η αντιμετώπισή της σε τοίχους κυρίως παλαιών οικοδομών από πέτρα ή τούβλα, αντιμετωπίζεται ριζικά με την εφαρμογή ειδικών μακροπορώδων επιχρισμάτων για την αφύγρανση της τοιχοποιίας.

Στην εφαρμογή αυτή πρέπει να χρησιμοποιηθούν υλικά με υψηλή διαπερατότητα υδρατμών έχοντας μεγάλα κενά αέρος στη δομή τους με ελάχιστο πάχος επιχρίσματος 2cm. Τα κενά αέρος διασφαλίζουν τη σταθερότητα του επιχρίσματος, από άποψη διαστάσεων. Τα άλατα κρυσταλλοποιούνται μέσα σε αυτά τα κενά, αποτρέποντας τη διόγκωση και το σπάσιμο του επιχρίσματος.

Η τελική επιφάνεια (βαφή) πρέπει να γίνει με μακροπορώδες υδροδιαλυτά επιχρίσματα με βάση το σιλένιο ή αντιστοίχων υλικών για πλήρη εξασφάλιση της αναπνοής του τοίχου.

Η τοποθέτηση των υλικών αυτών πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία με υψηλής ποιότητας υλικά και κυρίως από έμπειρους τεχνίτες με ισχυρή εγγυητική κάλυψη.

Σχετικά προϊόντα

THORO® MACROMIX photo

THORO® MACROMIX

Το THORO MACROMIX είναι ένα μίγμα υδραυλικών συνδετικών υλικών, ελαφροβαρών αδρανών, συστατικών τροποποίησης και ινών. Όταν αναμιγνύεται με νερό, δημιουργεί ένα μακροπορώδες επίχρισμα.

EXTRACOAT photo

EXTRACOAT

Το EXTRACOAT είναι ασφαλτικό υδατοδιαλυτό γαλάκτωμα καφέ χρώματος σε μορφή πολτού. Παρασκευάζεται από εκλεκτής ποιότητας άσφαλτο σε συνδιασμό με ειδικά πρόσθετα.

EXTRALAC PRIMER photo

EXTRALAC PRIMER

Το EXTRALAC PRIMER είναι ασφαλτικό βερνίκι με βάση ειδική άσφαλτο και διαλύτες.

SINBITUM RUBBER photo

SINBITUM RUBBER

Ασφαλτικής βάσης υδατοδιαλυτό ελαστομερές γαλάκτωμα, για στεγανοποίηση πορωδών επιφανειών

AQUAMAT-F photo

AQUAMAT-F

Eίναι ένα έτοιμο προς χρήση υδατικό διάλυμα με βάση υδρόφοβες πυριτικές ενώσεις. Με τη χρήση του AQUAMAT-F επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός οριζόντιου φραγμού κατά της ανερχόμενης υγρασίας στη βάση των τοίχων. Η εφαρμογή του γίνεται μέσω έκχυσης σε διατρήματα (οπές), που διανοίγονται κοντά στη βάση του τοίχου και καθ\' όλο το μήκος του.

MARMOCRET-SP photo

MARMOCRET-SP

Είναι ένας σοβάς εξυγίανσης, ιδιαίτερα ανθεκτικός σε άλατα και υγρασία. Ιδιαίτερα κατάλληλος για κτίρια σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες και περιοχές που καταπονούνται από ανερχόμενη υγρασία. Επίσης ενδείκνυται για χώρους με αυξημένη υγρασία όπως μπάνια, υπόγεια κτλ. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατατάσσεται ως κονίαμα τύπου R CS II κατά ΕΝ 998-1.

Ζητήστε προσφορά από πιστοποιημένους μονωτές

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.