Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Η δραστηριότητα ξεκινά το 1965 όταν ο Θεόδωρος Ζαπουνίδης, ως ελαιοχρωματιστής, αναλαμβάνει μεγάλα έργα τόσο στην περιοχή της Ηπείρου όσο και στην Αθήνα.  Το ανήσυχο πνεύμα του και το κενό γνώσης που υπάρχει στην αγορά στο θέμα των μονώσεων κτηρίων οδηγεί σύντομα τον κ. Ζαπουνίδη στην ενασχόλησή του με τις μονώσεις και την εφαρμογή τους αναλαμβάνοντας Δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα. Η φήμη του γίνεται γρήγορα γνωστή και οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες, ακόμη και του εξωτερικού που κάνουν έργα στην Ελλάδα, εμπιστεύονται το συνεργείο του κ. Ζαπουνίδη για τις μονώσεις των κτιρίων που κατασκευάζουν. Ακολουθούν σεμινάρια στην Γερμανία όπου εξειδικεύουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το συνεργείο. 

Το 1988 και με έδρα την πόλη της Πρέβεζας ο κ. Ζαπουνίδης ξεκινά την εμπορική δραστηριότητα, αντιπροσωπεύοντας σημαντικές εταιρείες μονώσεων και υδρορροών του εξωτερικού στην Ελλάδα.

Το 2007 ήρθε η ώρα της νέας γενιάς να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης μιας και ο υιός Ζαπουνίδης (Μηχανολόγος Μηχανικός) ίδρυσε την Ζαπουνίδης Αντώνιος & Σια Ο.Ε. συγχωνεύοντας την παλιά ατομική επιχείρηση.  

Σήμερα οι μονώσεις Ζαπουνίδη ειδικεύονται στην Θερμομόνωση, Κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών, Στεγανοποίηση, Ηχομόνωση, Δάπεδα, Επισκευή σκυροδέματος και στατικές ενισχύσεις. Εδρεύει στην πόλη της Πρέβεζας σε ένα σύγχρονο κτήριο 500 τ.μ. όπου στεγάζονται τα γραφεία διοίκησης, το εμπορικό τμήμα καθώς και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης συνεργείων και ιδιωτών στις μονώσεις.

Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία καθιστούν την επιχείρηση Ζαπουνίδης την καλύτερη στο είδος της στην Δυτική Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στον Ελλαδικό χώρο.

Η εταιρεία είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης (ΠΣΕΜ), ενώ έχει πιστοποιηθεί για την δραστηριότητά της από:

* Την εταιρεία DAL ALU ως πιστοποιημένο συνεργείο επεξεργασίας και τοποθέτησης των ομώνυμων υδρορροών.
* Την εταιρεία CERTCO ως εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό στον κλάδο της οικοδομικής μόνωσης.
* Την TEKTO ως εξουσιοδοτημένος & εξειδικευμένος συνεργάτης για τον Νομό της Πρέβεζας

POLITERM BLU FEIN

Ειδικά επεξεργασμένοι κόκκοι παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης με ομοιόμορφη κοκκομετρική διαβάθμιση (Ø 2mm), τέλεια σφαιρικοί, ελεγχόμενης πυκνότητας, προ-αναμεμειγμένοι με ειδικό πρόσθετο Ε.Ι.Α.

POLIPLUS BLU

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά και τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (3-6mm) για τελική πυκνότητα 250 Kg/m3.

POLIPLUS XXLight

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες πολυπροπυλενίου για τελική πυκνότητα 350 Kg/m3.

POLIPLUS XX

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά , άμμο, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες για τελική πυκνότητα 500 Kg/m3.