Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βιομηχανικές μονώσεις

Η πιο συνηθισμένη χρήση, που είναι η επένδυση σωληνώσεων ή δεξαμενών για την αποφυγή θερμικών απωλειών, γίνεται με τη χρήση ειδικών θερμομονωτικών υλικών και την τελική τους επένδυση με μεταλλικά φύλλα που προσαρμόζονται στο σχήμα των στοιχείων αυτών.

Ως θερμομονωτικά υλικά χρησιμοποιούνται κυρίως :

Κοχύλια από πετροβάμβακα, υαλοβάμβακας, κοχύλια από πολυουρεθάνη, κοχύλια ή εύκαμπτα φύλλα από αφρώδη πλαστικά υλικά, κοχύλια από διογκωμένη ύαλο, ψεκασμός με διογκουμένη πολυουρεθάνη κ. ά.

Ως ηχομονωτικά υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο ηχοαπορροφητικά όσο και ηχομονωτικά υλικά, σε συνδυασμό, ώστε να επιτευχθεί μείωση του παραγομένου θορύβου. Εδώ τα υλικά είναι πάρα πολλά.

Η ιδιαιτερότητα των εργασιών αυτών, απαιτεί ενδελεχή μελέτη και εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό για την εφαρμογή τους.

 

Σχετικά προϊόντα

EPOXYCOAT-VSF photo

EPOXYCOAT-VSF

Εποξειδική βαφή 2 συστατικών χωρίς διαλύτες. Παρουσιάζει υψηλή σκληρότητα και αντοχή στις τριβές. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε περιπτώσεις έντονης χημικής καταπόνησης, όπως πετρελαιοειδή, ισχυρά οξέα, αλκάλια, διαλύτες κτλ. Είναι κατάλληλο για επιστρώσεις σε επιφάνειες που πρόκειται να έρθουν σε άμεση επαφή με τρόφιμα και πόσιμο νερό, σύμφωνα με τις απαιτήσεις W-347, ISO 8467.

Ζητήστε προσφορά από πιστοποιημένους μονωτές

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.