Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θερμομόνωση πυλωτής

Η πυλωτή συναντάται πολύ συχνά στις κατασκευές και αποτελεί έναν από τους πλέον εκτεθειμένους χώρους του κτιρίου. Η ουσιαστικά μηδαμινή θερμομόνωσή και ηχομόνωσή της γίνονται εύκολα αντιληπτές από τους ενοίκους του πρωτου ορόφου του κτιρίου, καθώς ειδικά οι απώλειες θερμότητας που παρατηρούνται σε αυτή μόνο με αυτές της οριζόντιας στέγης (δώματος) μπορούν να συγκριθούν.

Η μόνωση της κρίνεται απαραίτητη εφόσον επιθυμούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις ενεργειακές και θερμικές απώλειες του κτιρίου μας και την ηχορρύπανση. Ακόμη περισσότερο, εφόσον επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής για τους κατοίκους κάθε κτιρίου, βάζοντας τέλος στην οικονομική αφαίμαξη που υπόκεινται και επιτυγχάνοντας παράλληλα ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όλες τις ώρες της ήμερας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Σχετικά προϊόντα

POLIPLUS XXLight photo

POLIPLUS XXLight

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες πολυπροπυλενίου για τελική πυκνότητα 350 Kg/m3.

FK 202 ORGANIC photo

FK 202 ORGANIC

Ακρυλική πάστα για την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη (EPS) ή εξηλασμένη πολυστερίνη, ή πετροβάμβακα (MW) και την ενίσχυσή τους με κατάλληλο πιστοποιημένο υαλόπλεγμα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών σε εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων.

POLIPLUS XX photo

POLIPLUS XX

Έτοιμο θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα αποτελούμενο από επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά , άμμο, τέλεια σφαιρικούς παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (2mm) και ίνες για τελική πυκνότητα 500 Kg/m3.

Ξυλόμαλλο Heraklith- Tektalan HS / A2-037 photo

Ξυλόμαλλο Heraklith- Tektalan HS / A2-037

Πλάκα Tektalan HS / A2-037 με συνδυασμό ξυλομάλλου εξωτερικά από τη μία ή και τις δύο πλευρές, με πυρήνα πετροβάμβακα για θερμομόνωση, πυροπροστασία (κατηγορίας Α2S1d0) και ηχομόνωση. Ειδικά από τη σκοπιά της ηχομόνωσης, ο συνδυασμός της ανοικτής δομής της επιφάνειας του ξυλομάλλου με τις ηχοαπορροφητικές ιδιότητες του πετροβάμβακα εξασφαλίζουν εξαιερετικά αποτελέσματα.

SUPER PAINT photo

SUPER PAINT

Ελαστομερές μονωτικό χρώμα τοίχων, το οποίο συνδυάζει τις ιδιότητες του μονωτικού και του χρώματος σε ένα προϊόν, δημιουργώντας μια ελαστική μεμβράνη προστασίας. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους επιφάνεια όπως σοβά, μπετόν, τσιμεντοσανίδα, συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ζητήστε προσφορά από πιστοποιημένους μονωτές

Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.