Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΑΚΟ Ε.Ε

Η ΧΑΚΟ Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία όσον αφορά τη Μόνωση, τη Στεγανοποίηση και τις Βιομηχανικές Κατασκευές. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών Μόνωσης (Π.Σ.Ε.Μ.), της Ευρωπαικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Μονωτικών Εταιρειών (F?d?ration Europ?enne Des Syndicats D? Entreprises D? Isolation ? F.E.S.I.) και του δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών Sika Experts της Sika Hellas ΑΒΕΕ.

Η έδρα της ΧΑΚΟ Ε.Ε. βρίσκεται στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, από στελέχη με μεγάλη και πολύχρονη πείρα στο χώρο των τεχνικών έργων και κατασκευών. Αντικείμενό της είναι η ανάληψη, μελέτη και εκτέλεση μεγάλου εύρους τεχνικών έργων που καλύπτουν όλο το φάσμα εφαρμογών μόνωσης σε βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, με στόχο πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, η ΧΑΚΟ Ε.Ε., δραστηριοποιείται και στον τομέα της εμπορίας Τσιμεντοειδών, Θερμομονωτικών, Ηχομονωτικών, Στεγανωτικών, Υδραπωθητικών και Διακοσμητικών Υλικών, Συγκολλητικών Σκυροδέματος, Προστατευτικών Βαφών, Γυψοσανίδων, Περσίδων, Υαλότουβλων, Μεταλλικών Υδρορροών και Εξαρτημάτων Στέγης με ταυτόχρονη παροχή υποστήριξης για την σωστή εφαρμογή και χρήση, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τέλος, οι προδιαγραφές και τα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας που εφαρμόζονται από την επιχείρηση διασφαλίζονται με την υλοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ΕΛΟΤ 1801:2008/ OHSAS 18001:2007 από την T?V HELLAS (T?V NORD GROUP) και κατέχει πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην τεχνολογία μονώσεων από την DQS μέσω της DQS Hellas