Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα του την περιοχή των Αχαρνών Αττικής. Σήμερα ο στόχος  του ιδρυτή της ΒΕΛΗ ΜΙΧΑΗΛ είναι και παραμένει   η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό  στο περιβάλλον με σωστή μόνωση. Παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στις μονώσεις ταρατσών  εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου. Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ  προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά του συνώνυμο της ποιότητας και της τέχνης με κάθε εφαρμογή μόνωσης.

Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας μονώσεων. Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ έκανε πραγματικότητα την έννοια της ανάπτυξης, επενδύοντας  σε νέες τεχνολογίες για την προστασία του κάθε κτιρίου σωστά.

Η συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της εργασίας μόνωσης, την ασφάλεια είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της εταιρείας. Η νοοτροπία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΟΝΩΣΕΩΝ είναι να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ανοδική του πορεία έως σήμερα και δεσμεύεται για διαρκή  εξυπηρέτηση υπηρεσιών, για ακέραιες-έντιμες και ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες-συνεργάτες του.

Στοιχεία επικοινωνίας

address icon Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 322, 13675 ΑΘΗΝΑ
telephone icon 210 2401218
info@kentromonoseon.gr