Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

UNISOL AE

Η UNISOL AE, αποτελεί μία πρότυπη, σύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής Πιστοποιημένης Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS) στο Ρίο Πατρών.
Το εργοστάσιο παραγωγής και οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στο Ρίο κατασκευάστηκαν σε οικόπεδο 14.000 m2 με στεγασμένους χώρους που ξεπερνούν τα 4.500 m2.
Στο χώρο αυτό δημιουργήθηκε πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής όλων των μονωτικών υλικών καθώς και χώροι εκπαίδευσης & διοίκησης.
Εμπνευσμένη η UNISOL από το όραμα του ιδρυτή της επιχείρησης για προϊόντα πρωτοποριακά και καινοτόμα και διαθέτοντας μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής ΕPS, προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους της παγκόσμιας αγοράς.

Είμαστε σε θέση, έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία να παρέχουμε λύσεις και συστήματα σε μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών θεμάτων από τα θεμέλια ως την κορυφή.
Στην UNISOL πέρα από τα Πιστοποιημένα προϊόντα (EPS), ειδικά τεμάχια, κορνίζες, κουτιά συσκευασίας κτλ θα βρείτε προϊόντα και συστήματα κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της κατασκευής/προστασίας/επισκευής όπως Sika, Knauf,Baumit, Penetron και πολλών άλλων.