Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΧΝΟΜΟΡΦΗ

Η εταιρεία Τεχνομορφή Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1987 από τους Γρηγόρη Κάτσο και Νίκη Κομποτιάτη, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών και ειδών συσκευασίας ευπαθών προϊόντων.

Στον οικοδομικό κλάδο κατόρθωσε να συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής της Ελλάδας και τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους του εξωτερικού με αποτέλεσμα τη γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας.
Τα πρωτοποριακά μονωτικά υλικά, οι ανταγωνιστικές τιμές αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας καθιέρωσαν στον χώρο, σαν μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, εξυπηρετώντας εκατοντάδες επαγγελματίες και ιδιώτες, τόσο στην Ηπειρωτική όσο και στη Νησιωτική Ελλάδα.

Κοντά μας θα βρείτε όλων των ειδών τα μονωτικά υλικά: θερμομονωτικά υλικά, στεγανωτικά υλικά, υλικά για θερμοπρόσοψη, έτοιμους σοβάδες, κόλλες πλακιδίων, υλικά αποστράγγισης, βαφές δαπέδων, χρώματα κ.ά. Τα άρτια εξειδικευμένα στελέχη μας είναι σε θέση να δώσουν τεχνικές λύσεις και οδηγίες σε θέματα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανοποίησης, πυροπροστασίας, επισκευής και προστασίας σκυροδέματος, δώματος ή τοιχοποιίας.