Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑOΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων με έδρα τη  Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και άψογο επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε μονώσεις κτιρίων -οικιών και επαγγελματικών χώρων-, στοχεύοντας στην παροχή της βέλτιστης δυνατής λύσης σε κάθε εργασία μας.

Υπό την προσωπική επίβλεψη των Νικολάου και Χρήστου Τερζάκη, διασφαλίζεται το απόλυτα διαχρονικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση μόνωσης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, όσο απαιτητική και αν είναι. Ως οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρεία ΤΕΡΖΑΚΗΣ διακρίνεται για την παροχή μιας ευρείας γκάμας υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο χώρο των μονώσεων και συνεχίζει δυναμικά την πορείας της, λειτουργώντας αυτοδύναμα, με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και πεδίο δραστηριοποίησης σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως μονωτικές εργασίες, στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία ΤΕΡΖΑΚΗΣ για θερμομονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, μονώσεις υπογείων και δεξαμενών, θερμοπροσόψεις και για οποιαδήποτε άλλη εργασία που άπτεται του τομέα της μόνωσης.
Στόχος είναι, πάντα, η άψογη συνεργασία με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, δίνοντάς τους κάθε φορά την κατάλληλη λύση για κάθε τους ανάγκη. Αναμφισβήτητα, ο τομέας της μόνωσης ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, με νευραλγική σημασία για την όλη κατασκευή.
Στην εταιρεία ΤΕΡΖΑΚΗΣ, στη Θεσσαλονίκη, δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτησή σας, με εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας.