ΣΤΕΓΑΝΟΜΟΝΩΤΙΚΗ - ΠΑΠΙΚΑΣ ΑΘ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Δραστηριότητα εφαρμογή
Κάλυψη τοπική
Διεύθυνση   ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 45, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλεπικοινωνία  2310 547582
Fax  2310 514494
E-mail  info@papikas.gr
Website  http://www.papikas.gr

Η ΣΤΕΓΑΝΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΟΕ¨ Αθανάσιος Παπίκας & Υιός είναι τεχνική εταιρία μονώσεων όπου ασχολείται με την μόνωση, στεγανοποίηση έργων υποδομής και κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και την εμπορία μονωτικών υλικών.

Η μακροχρόνια παρουσία μας εδώ και 37 έτη στον τομέα της μόνωσης μας καθιστούν Νο 1 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Βόρεια Ελλάδα. Η εταιρία έχει αναπτυχθεί ραγδαία στον τομέα της και η πορεία της συνεχίζει να παραμένει δυναμική. Η ΣΤΕΓΑΝΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΟΕ εκτελεί δημόσια και ιδιωτικά έργα και έχει χιλιάδες ικανοποιημένους ιδιώτες και μηχανικούς σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Η εταιρία προσφέρει τεχνικές λύσεις σε όλων των ειδών προβλήματα, που έχουν σχέση με την υγρασία, την θερμότητα και την ηχορύπανση. Μπορεί να προσφέρει τεχνική υποστήριξη από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο και πολύπλοκο έργο.

Η ''ΣΤΕΓΑΝΟΜΟΝΩΤΙΚΗ ΟΕ'' αναλαμβάνει την εκτέλεση πάσης φύσεως μονωτικών εργασιών με δικά της συνεργεία και υλικά, επιβλέποντας όλες τις εργασίες και προσφέροντας τις ανάλογες εγγυήσεις. Η εταιρία χρησιμοποιεί και εμπορεύεται πιστοποιημένα υλικά της αγοράς υψηλής ποιότητας τα οποία και προέρχονται από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες (ESXA, FIBRAN, ISOMAT ,UZIN).

TOP