Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

PENETRON HELLAS Α.Β.Ε.Ε

 

Η PENETRON INTERNATIONAL αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος, με την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, αλλά και άλλων καινοτόμων συστημάτων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας Penetron έχουν καθιερώσει την φήμη τους, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.

Με έδρα το Long Island της Νέας Υόρκης (άποψη των κεντρικών γραφείων στην άνω φωτογραφία), η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τον Robert J. Revera, έναν βετεράνο της βιομηχανίας σκυροδέματος, που ενέπνευσε στην PENETRON INTERNATIONAL την αφοσίωση στα υψηλά τεχνικά πρότυπα. Τα προϊόντα Penetron εξελίσσονται συνεχώς, μέσω των τελευταίων ερευνών στην τεχνολογία των υλικών, καθώς και μέσω της ενημέρωσης από επαγγελματίες στον τομέα των κατασκευών.

Σήμερα το δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης της PENETRON INTERNATIONAL εκτείνεται σε πάνω από 65 χώρες, παρέχοντας στην εταιρεία την δυνατότητα να μοιραστεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της. Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση των προϊόντων σε συνάρτηση με την εξαιρετική υποστήριξη προς τους πελάτες, η PENETRON INTERNATIONAL συνεχίζει να καθορίζει την αξιοπιστία και την υπεροχή στην προστασία του σκυροδέματος, για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο.

Η πολλαπλή χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα του συστήματος Penetron έχουν αποδειχθεί σε ένα ευρύ φάσμα κρίσιμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών αντιδραστήρων, εγκαταστάσεων αποθήκευσης χημικών και μεγάλων έργων κατασκευής σηράγγων. Τα προϊόντα ακολουθούν τα υψηλότερα περιβαλλοντολογικά και οικολογικά πρότυπα και αυτό αντικατοπτρίζεται σε ένα μεγάλο αριθμό έργων, όπως ενυδρεία και υδάτινους ταμιευτήρες, που βρίσκονται καταγεγραμμένα στο αρχείο έργων της εταιρείας.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ανάπτυξης, από τον Νοέμβριο του 2006 δημιουργήθηκε στην Αθήνα η PENETRON HELLAS, θυγατρική της PENETRON INTERNATIONAL (στην κάτω φωτογραφία αρχείου, διακρίνεται αριστερά ο Πρόεδρος και CEO της μητρικής PENETRON INTERNATIONAL, κ. Robert Revera και δεξιά ο Γενικός Διευθυντής και Συμμέτοχος, κ. Θοδωρής Μεντζικοφάκης). Η νέα αυτή εταιρεία θα καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τόσο σε θέματα διανομής των προϊόντων Penetron, όσο και στην ανάπτυξη και τεχνική υποστήριξη των τεχνολογιών της εταιρείας.
PENETRON HELLAS από τον Ιανουάριο του 2012 φέρει πιστοποίηση Ολικής Ποιότητας (TotalQuality):

ISO 9001:2008, ISO 14001 και ELOT 18001 (OHSAS) - πιστοποίηση από την DQS μέσω της DQS Hellas.

Στο επίπεδο της παραγωγής, οι υψηλές απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PENETRON INTERNATIONAL έχουν κερδίσει την πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004.