Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

MP TECHNICAL SOLUTIONS & SUPPORT (Ματάκιας - Παπακώστας)

Η MP technical solutions and support, ιδρύθηκε από τον Γιώργο Ματάκια, μηχανολόγο μηχανικό και τον Παναγιώτη Παπακώστα, εργολάβο κατασκευών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Πέρα από το μόνιμο τεχνικό προσωπικό της , υποστηρίζεται από καταξιωμένους εξωτερικούς συνεργάτες στον χώρο των κατασκευών και μηχανικούς, όπως πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, διακοσμητές και τοπογράφους.
Τα 20 έτη εμπειρίας στον χώρο των κτιριακών κατασκευών (πολυκατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες , εστιατόρια, βιομηχανικά κτίρια , βενζινάδικα, γραφεία) και η συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες σε όλο το φάσμα των έργων , αποτελούν την εγγύηση για το υψηλό επίπεδο αποτελέσματος και διαχείρισης των έργων μας.

Στην MP παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην τεχνολογία υλικών, ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε με σεμινάρια σε νέα υλικά και τεχνολογίες από τις καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων (PENETRON , VITEX , SIKA)
 

Σκοπός μας είναι
να παράγουμε ποιοτικές, λεπτομερείς και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες μας, με στόχο να μας επιλέξουν ξανά στο μέλλον για τις εργασίες τους και να χτίσουμε με αυτούς μία αξιόπιστη σχέση εμπιστοσύνης για τα επόμενα χρόνια.

Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.

                                                                   ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Ηλεκτρομηχανολογικά έργα, Μόνωση-θερμομόνωση-θερμοπρόσοψη, Μεταλλικές κατασκευές, Ολικές ή μερικές ανακαινίσεις διαμερισμάτων - καταστημάτων κ.α., Ανακαινίσεις λουτρών και κουζινών, Κατασκευές και ανεγέρσεις κατοικιών, Κατασκευές κήπων και φυτεμένων δωμάτων.