Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

MONOISO

Χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας; Εμπιστευθείτε μας να δημιουργήσουμε ένα σπίτι τόσο άνετο που δεν θα θέλετε να φύγετε.

Για ένα σπίτι που είναι θερμό και άνετο.

Για ένα σπίτι που είναι ειρηνικό και ήρεμο.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η μόνωση δεν ήταν υποχρεωτική. Έτσι εάν το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από 25 χρονών, οι πιθανότητες να είναι μονωμένο είναι εξαιρετικά μικρές. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια συνεργεία που δεν έχουν την απαραίτητη εξειδίκευση τοποθετούν μόνωση που είναι κάτω από τα τρέχοντα πρότυπα ενεργειακής αποδοτικότητας με αποτέλεσμα την απώλεια θερμότητας το χειμώνα και δυσκολία ψύξης το καλοκαίρι.

Εάν το σπίτι σας έχει: απηρχαιωμένες οροφές και τοίχους, μυρωδιές μούχλας, ένα συναίσθημα υγρασίας, το πάτωμά σας είναι κρύο και υγρό, και η θέρμανση απορροφά ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού σας προϋπολογισμού έχετε πρόβλημα ανεπαρκούς μόνωσης.

Εμπιστευθείτε μας να διορθώσουμε την παλιά σας μόνωση όπου είναι ανεπαρκής, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και υλικά.

Εμπιστευθείτε μας την μόνωση κάθε νέας οικοδομής για να αποφύγετε ατέλειες και επιδιορθώσεις που κοστίζουν χρήματα και χρόνο.

Είμαστε μέλος του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Εταιριών Μόνωσης (ΠΣΕΜ) μέλους του Πανευρωπαϊκού Συνδικαλιστικού Οργάνου Μονωτών FESI και της Διεθνούς Ένωσης Στεγανοποίησης IWA με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την ολοκλήρωση έργων μόνωσης, θερμομόνωσης, στεγανοποίησης, θερμοπρόσοψης, ηχομόνωσης, χρησιμοποιόντας τα καλύτερα υλικά ευρωπαϊκών και ελληνικών εργοστασίων ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε έργου.

Εγκαταστήστε μόνωση με τις υψηλότερες αποδόσεις και αυξήστε την αξία του ακινήτου σας

Στοιχεία επικοινωνίας

address icon ΑΙΟΛΟΥ 102, ΑΘΗΝΑ, 10564 ΑΘΗΝΑ
telephone icon 210 3313965
210 3215578
website icon http://www.monoiso.gr
info@monoiso.gr