Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ELVAL COLOUR

«Μία δυναμική Ελληνική εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων για χρήση στο κέλυφος κτιρίων»

Με εμπειρία 40 ετών στη βαφή αλουμινίου και στην ανάπτυξη ειδικών χρωμάτων (colour matching), η Elval Colour είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες, βοηθώντας τους να καθορίσουν και να επιλέξουν τα πλέον κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες του εκάστοτε έργου/εφαρμογής. Η παραγωγή και η παράδοση των προϊόντων στηρίζεται σε μια πελατοκεντρική στρατηγική και στη δέσμευση που επιδεικνύει η εταιρία απέναντι στους πελάτες της.

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη σε διάφορους κλάδους επιτρέπει τη σταθερή βελτίωση των τεχνολογικών, ποιοτικών και περιβαλλοντικών προτύπων.

Στο εργοστάσιο της Εταιρίας στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας βρίσκονται οι γραμμές παραγωγής των σύνθετων πάνελ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, εφαρμογές εταιρικής ταυτότητας και σήμανσης και εφαρμογές στον τομέα μεταφορών. Προσφέρεται επίσης μια μεγάλη ποικιλία βαμμένων ταινιών και φύλλων αλουμινίου για υδρορροές, ρολά παραθύρων, προσόψεις κτιρίων, οροφές, εσωτερικές και εξωτερικές καλύψεις και πλειάδα γενικών εφαρμογών για αρχιτεκτονικές λύσεις και ειδικές κατασκευές.

 

Η Elval Colour παρέχει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών ολοκληρωμένες ομάδες προϊόντων, όπως τα βαμμένα φύλλα και ταινίες αλουμινίου Orofe? για ποικίλες εφαρμογές οροφών, τις ταινίες και εξαρτήματα Ydoral? για υδρορροές, καθώς και βαμμένες ταινίες και φύλλα αλουμινίου για ρολά παραθύρων, εφαρμογές σκιαδίων και συστημάτων σκίασης, αυλακωτών φύλλων Elval EΝF Corrugated?, διάτρητων ρόλων και φύλλων Elval EΝF Perforated?, συμπαγή φύλλα αλουμινίου για επενδύσεις όψεων Elval ENF?, σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond?, etalbond?FR, etalbond?A2, καθώς και ειδικά λειτουργικά συστήματα Agraphon? και Arypon?.

Η Elval Colour με την γκάμα αυτή των προϊόντων βαμμένου αλουμινίου για το κέλυφος ενός κτιρίου δίνει μεγάλη έμφαση στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος του κτιρίου. Η εταιρία έχει ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που να μπορούν να υλοποιήσουν το αρχιτεκτονικό όραμα, συμμετέχοντας δυναμικά στη δημιουργία καινοτόμων αρχιτεκτονικών χώρων με κεντρικό πυρήνα την υψηλή ποιότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα προϊόντα της Elval Colour προσφέρονται σε μία μεγάλη ποικιλία βασικών χρωμάτων και συστημάτων βαφής με δυνατότητα παραγγελίας εξατομικευμένων κατά περίπτωση αποχρώσεων, επεξεργασμένων σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια και βαμμένων κατάλληλα, έτσι ώστε να καλύπτουν τις πολυποίκιλες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

Η Elval Colour έχει έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, με το 99% των πωλήσεων της να πραγματοποιείται εκτός Ελλάδας, με κυριότερες αγορές αυτές της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Γαλλίας, της Σιγκαπούρης, της Ινδίας και της Κίνας και είναι μέλος της ένωσης European Coil Coating Association (ECCA), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου και της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου. Η Elval Colour εφαρμόζει πιστοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS 18001.

Η εταιρία, μέσα από τη λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει μία διαρκή και υπεύθυνη ανάπτυξη με γνώμονα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, οι προσπάθειες της εταιρίας επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στους ακόλουθους άξονες:

  • την υψηλή ποιότητα προϊόντων και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων/υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της,

  • την προστασία του περιβάλλοντος με πρακτικές ορθής περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζει σε όλες τις παραγωγικές της δραστηριότητες,

  • τη μέριμνα και φροντίδα για τους ανθρώπους της, επιδιώκοντας τη διασφάλιση της Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και

  • τις σχέσεις συνεργασίας με τις τοπικές κοινότητες, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες και ανάγκες τους.