Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ECOMONOSIS ΟΙΚΟΝΟΜΗΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Η εταιρία ecomonosis δημιουργήθηκε για να δίνει λύση σε προβλήματα που εμφανίζονται σε κατοικίες και οφείλονται σε κακή ή ανεπαρκή μόνωση. Υπεύθυνος της εταιρίας είναι ο Κωνσταντίνος Οικονομήτσιος, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του πανεπιστιμίου του Cardiff, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει συνεργαστεί για πάνω από 10 χρόνια με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες μονωτικών υλικών στην Ελλάδα.

Η εταιρία μας έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στις στεγανοποιήσεις και θερμομονώσεις δωμάτων. Σε συνεργασία με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλων των ειδών τα προβλήματα και τις ιδιομορφίες μιας κατασκευής. Ο τομέας της μόνωσης στις κατασκευές είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς περικοπές. Σκοπός μας είναι να επιλέγουμε τα σωστά υλικά για κάθε περίπτωση και όχι τα πιο οικονομικά ή τα πιο ακριβά.

Σε καμία περίπτωση ένα ακριβό υλικό δεν είναι κατάλληλο για κάθε είδους μόνωση. Τα καλύτερα υλικά με λάθος εφαρμογή δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα ένα πιο οικονομικό υλικό εφαρμοσμένο σωστά μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Μια δωρεάν* επίσκεψη στο χώρο σας για αυτοψία του προβλήματος θα σας πείσει για την αξιοπιστία της εταιρίας μας.