Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

DOMISSIMA AE

H Domissima ειδικεύεται στην παραγωγή χημικών δομικών υλικών υψηλής τεχνολογίας, προϊόντων υγρομόνωσης και προστασίας κατασκευών, προσφέροντας εξειδικευμένες τεχνικές λύσεις και διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία σε μεγάλα έργα υποδομής.

Η πορεία της Domissima ξεκινάει το 1971 στη Θεσσαλονίκη από το Χρήστο Νανόπουλο με στόχο να παράσχει εξειδικευμένες λύσεις, τεχνογνωσία και υλικά για τη στεγάνωση και την προστασία κτιρίων και κατασκευών.

1978: Η Domissima είναι η πρώτη εταιρία που χρησιμοποιεί στην Ελλάδα εποξειδικές ρητίνες ελβετικής τεχνολογίας και έτοιμα κονιάματα για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν μετά τους σεισμούς της Θεσσαλονίκης.

Δεκαετίες ?70 και ?80: Η Domissima είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας MEYNADIER (τώρα ανήκει στον όμιλο BASF) στην Ελλάδα και στον τομέα της υγρομόνωσης αλλά και στην προστασία κατασκευών.

Μετά τη δεκαετία ?80: Η Domissima επεκτείνεται στον παραγωγικό κλάδο, παράγοντας υλικά στεγάνωσης και προστασίας αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία της και τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με έναν εκ των κορυφαίων χημικών του κλάδου, τον Ελβετό Robert Serena ? μια συνεργασία που υφίσταται ακόμα και σήμερα.

Δεκαετίες ?90 και ?00: Η εταιρία επεκτείνεται στο χώρο της υγρομόνωσης μεγάλων έργων υποδομής, όπως σήραγγες, γέφυρες, κανάλια, λιμνοδεξαμενές, και μεγάλα κτιριακά έργα. Την περίοδο αυτή αναπτύσσονται πολλά από τα προϊόντα προστασίας κατασκευών νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε έργου.

2013 εως σήμερα: Έχοντας εφαρμόσει συνολικά πάνω από 15.000.000 m?2; στεγανωτικών προϊόντων, η Domissima επενδύει πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό και στην έρευνα και ανάπτυξη. Καινοτόμα προϊόντα και ένα δίκτυο διανομής που ξεπερνά την Ελλάδα και τα Βαλκάνια αποτελούν την προτεραιότητα της Domissima, η οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία της στα μεγάλα έργα, αποτελεί πλέον ηγέτη και στρατηγικό συνεργάτη των επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου.