Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

DECODOMIKI

  

         Για Μονώσεις και Ανακαινίσεις

Η DecoDomiki  αποτελεί μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη πείρα στον χώρο.Ο ιδρυτής της Στέλιος Μυλωνάς, ξεκίνησε τις μονώσεις το 1975 έχοντας  ήδη μια μεγάλη πορεία σε επιχρίσματα και γενικώς σε κατασκευές κτιρίων. Στην Ελλάδα τότε δεν υπήρχε καθόλου τεχνογνωσία στον κλάδο της μόνωσης. Πολύ λίγα συνεργεία εφάρμοζαν στεγανοποίηση και θερμομόνωση τον καιρό εκείνο. Ο κύριος Μυλωνάς επένδυσε σε αυτόν τον κλάδο παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις των υλικών αλλά και τις αλλαγές στην μεθοδολογία.

Προσφέρουμε λύσεις σε απλά αλλά κυρίως σε σύνθετα προβλήματα

Η φροντίδα μας για ποιότητα και οικονομία ταιριάζει με τις προσδοκίες σας. Συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις του κλάδου, γεγονός που ενισχύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Η DecoDomiki είναι μια οικογενειακή τεχνική εταιρία με πολύχρονη παρουσία στον χώρο. Πιστοποιημένοι σε ειδικά θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αποδοτικότητας κτιρίων κατά TUVHELLAS.

Το 1975, ο ιδρυτής της Στέλιος Μυλωνάς, ξεκινά την σταδιοδρομία του στις κατασκευές κτηρίων,διεκπεραιώνοντας με επιτυχία πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Το 1998 ο πρωτότοκος γιός Διονύσης Μυλωνάς, ολοκλήρωσε τις σπουδές του και από τότε συμμετέχει ενεργά στην ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας. Εφαρμόζοντας άμεσα κάθε νέα τεχνολογία, συγκαταλεγόμαστε συνεχώς στους πρωτοπόρους του κλάδου.

Σήμερα αναζητούμε βρίσκουμε και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, με μακρόχρονη εμπειρία και προηγμένη τεχνογνωσία, είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε κατασκευαστικό πρόβλημα. Πάντοτε δίπλα σας και μετά την παράδοση του έργου (after sale sarvices)παρέχοντας τεχνικές συμβουλές, εκτιμήσεις, αναβαθμίσεις και ότι άλλο χρειαστεί. Φιλοδοξούμε να είμαστε ο αξιόπιστος <<μάστορας> σε όλα τα στάδια του έργου.