Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η εταιρεία Μονώσεις Αγγελόπουλος δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο των μονώσεων εξασφαλίζοντας υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες αξιόπιστα και υπεύθυνα στους υποψήφιους πελάτες της.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στις μονώσεις ταρατσών με ασφαλτόπανα, με Hyperdesmo, καθώς επίσης και τη θερμομόνωση ταρατσών (κλασική - συμβατική & ανεστραμμένη), ενώ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας κάθε εργασία που του ανατίθεται και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα, πιστοποιημένα συστήματα μονώσεων και τα εφαρμόζουμε με τρόπο που ορίζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε και το αποτέλεσμα. Οι εγγυήσεις μας ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρόνους ζωής πάντοτε με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Προσφέρουμε ποιότητα στις υπηρεσίες μας με τις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.

Οι μονώσεις ταρατσών είναι ο τομέας μας, ένας χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε χρόνια και τον γνωρίζουμε εξαιρετικά καλά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σχετικό πρόβλημα.