Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CPD

26 Μαΐου, 2016

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δια βίου μάθησης, σε επίπεδο advanced το οποίο θα προσφέρει τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον σύγχρονο επαγγελματία μονωτή.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Στεγανοποίηση, Θερμομόνωση κτηρίων και επίλυση σύνθετων υγροθερμικών προβλημάτων κτηριακής παθολογίας βάσει τεχνικών προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ, ΚΕΝΑΚ, DIN 4108» και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εταιρειών Μόνωσης διακρίνεται για την πρωτοπορία στις δράσεις του και με την εν γένει παρουσία και ενέργειες του στο χώρο της μόνωσης, έχει συνδράμει στην ανάδειξη του επαγγέλματος του μονωτή.

Το πρόγραμμα διαρκεί από τις 11 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2016 στο εκπαιδευτικό κέντρο της TÜV AUSTRIA ACADEMY. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης (e-learning) των μαγνητοσκοπημένων ενοτήτων του προγράμματος μέσω διαδικτύου, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης που διαθέτει η TÜV AUSTRIA ACADEMY.Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού από διαπιστευμένο Οργανισµό (TÜV AUSTRIA), ενώ δίδεται και πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το διδακτικό υλικό, το κόστος και την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://tuvaustriahellas.gr/training-cpd

ή να επικοινωνήσετε με την Τεχνική Υπεύθυνο για το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα: Μαρία Σερεµετάκη (Τµήµα ∆οµικών Προϊόντων και Συστηµάτων, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια, τηλ.: 210 5220920, εσωτ. 152, e-mail: maria.seremetaki@tuvaustriahellas.gr, κινητό: 6944 885376).


 

Αθήνα, 21/4/2016


 

TOP