Δελτίο Τύπου

8 Νοεμβρίου, 2016

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα < Το παρόν & το μέλλον του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ ‘ Οίκον >.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ολοκλήρωσης διαδικτυακής έρευνας που είχε διεξαχθεί την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2016 & στην οποία συνολικά συμμετείχαν 4400 ενδιαφερόμενοι , επαγγελματίες και ωφελούμενοι του προγράμματος.

Υπήρξε ενεργή συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων , ακαδημαϊκών καθώς και στελεχών της αγοράς οι ομιλίες των οποίων είχαν σαν στόχο την ανάδειξη των πεπραγμένων του προγράμματος που ολοκληρώνεται αλλά κυρίως παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το επόμενο πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση και ο πρόεδρος του ΠΣΕΜ κύριος Ανδρέου Ανάργυρος ο οποίος είχε επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς , στους οποίους & ανέφερε τα αρνητικά θέματα που τα μέλη του Συνδέσμου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στο προηγούμενο πρόγραμμα και φυσικά έθεσε τις προτάσεις του Π.Σ.Ε.Μ για το νέο πρόγραμμα με στόχο το νέο Εξοικονομώ να είναι πρόγραμμα ανάπτυξης για την αγορά με ορθή λειτουργία και χωρίς να επιβαρύνονται οι επαγγελματικοί κλάδοι τα προβλήματα δυσλειτουργίας του.


TOP