Ο ΠΣΕΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε. βασίζει την καθημερινή της λειτουργία όσο και τον στρατηγικό της σχεδιασμό σε 3 αξίες:

Πρωτοπορία

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συγκολλητικών υλικών, με κεντρικό επιχειρησιακό ρόλο, επικεντρώνεται στην εύρεση πρωτοποριακών και εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά με τα οποία εμπλουτίζεται η ήδη ευρύτατη γκάμα προϊόντων συγκόλλησης, σφράγισης, μόνωσης και στεγανοποίησης.
Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  • TURBO ?D.I.Y.
  • MERBENIT- Βιομηχανία
  • GOMASTIT- Κατασκευές

Ποιότητα

Εκ πεποιθήσεως προσανατολισμένοι στην ποιότητα, λειτουργούμε με σύστημα ΙSO 9001: 2008. Η βαθιά αφοσίωση στην ποιότητα μας οδηγεί στην επιλογή των ποιοτικότερων προϊόντων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και στη συνεργασία με τους μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού.

Εμπιστοσύνη

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στηρίζει καθημερινά οποιονδήποτε από τους 6.000 πελάτες της Διαλυνάς Α.Ε. σε Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή με τη λεπτομερή γνώση των δυνατοτήτων κάθε προϊόντος. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στο να αντιλαμβάνεται γρήγορα το ζήτημα που αντιμετωπίζεται και να προτείνει το βέλτιστο προϊόν για κάθε εφαρμογή.

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας στην επίλυση κάθε είδους προβλήματος στεγανοποίησης, κόλλησης, μόνωσης ή σφράγισης, που αντιμετωπίζει ένας πελάτης είναι πρωταρχικής αξίας και σε αυτήν βασίζεται η εμπιστοσύνη των πελατών μας. Κάθε μέλος του 15μελούς προσωπικού μας έχει θητεύσει στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών προκειμένου να έχει μια σφαιρική εικόνα των προϊόντων και των πιθανών εφαρμογών αυτών.

Πέραν της βαθιάς τεχνογνωσίας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας βασίζεται στην ταχύτατη εξυπηρέτησής τους, λόγω της μεγάλης παρακαταθήκης προϊόντων και παρελκομένων στην ιδιόκτητη αποθήκη μας αλλά και του αξιόπιστου Τμήματος Διανομών που αναλαμβάνει τις πιο επείγουσες και δύσκολες αποστολές με επιτυχία.